Fysioterapeut Kristine Rebekka Rindal

Kristine Rindal er fysioterapeut ved Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Eidsvoll kommune, Viken). I denne artikkelen vil du bli bedre kjent med henne og hennes bakgrunn, samt interessefelt.

 

Kristine Rindal
Fysioterapeut (Offentlig autorisert)
Medlem av Norsk Fysioterapeutforbund.

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 63 96 33 35 / ONLINE BOOKING / raaholtkiropraktorsenter@outlook.com

– Autorisert Fysioterapeut

– Omfattende Faglig Kompetanse og Erfaring

– Dyktig Distanseløper og Langrennsløper

– Tilbyr fysikalsk behandling, fysioterapi, triggerpunktbehandling, kinesiotaping, massasje (inkl klassisk massasje, fysikalsk massasje, velværemassasje og sportsmassasje), trykkbølge, samt treningsveiledning og opptrening

 

Muligens verdens hyggeligste fysioterapeut! Krisine er en svært populær fysioterapeut som får veldig gode skussmål av sine pasienter. Empatisk, grundig og utrolig dyktig er lovprisende ord som gjerne går igjen. Kristine er en fysioterapeutkollega som jeg kan anbefale på det aller varmeste. Her er du i de aller beste hender.

 

En Populær Fysioterapeut med Pasienten i Fokus

Kristine er kjent for sin gode faglige kompetanse og kunnskap – som kommer pasienten til gode. Dette gjør henne ettertraktet som kliniker grunnet hennes ferdigheter innen utredning og behandling av smerter i muskler, sener, bløtvev og nerver. Hun tilbyr blant annet effektiv behandling for:

 • Akutt Nakkekink
 • Artroseplager
 • Dequervains Tenosynovitt
 • Frossen Skulder (Adhesiv Kapsulitt)
 • Isjias (Avklemt nerve i ryggen eller setet)
 • Hoftetendinitt
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Kneskader
 • Kroniske Muskelsmerter
 • Langvarige Korsryggsplager (Lumbago)
 • Muskel og Leddsmerter Relatert til Revmatiske Diagnoser
 • Overtråkk i Ankel
 • Prolaps og Skiveskader
 • Senebetennelser og Seneskader i Ankel, Hofte, Kne eller Skulder
 • Tennisalbue

Kristine vil alltid gjøre sitt beste for å gi deg en grundig utredning av smerteproblematikken, og deretter sette opp en behandlingsplan med tilhørende hjemmeøvelser, for å sikre deg optimale resultater innen smertelindring og funksjonsbedring. Hun er selv meget opptatt av god funksjonalitet – og deltar aktivt i både fjell-løp og andre løp.

 

Kombinerer Ulike Manuelle Terapier og Behandlingsteknikker for Best Resultat

Kristine vil, avhengig av funnene fra førstegangskonsultasjonen, benytte en variasjon av ulike behandlingsmetoder for å redusere skadevev, løse opp stramme muskler, og forbedre lokal blodsirkulasjon. Målet med dette er blant annet å gi deg mindre smerter, forbedret funksjonalitet og raskere tilheling. I tillegg til den fysikalske behandlingen vil hun også instruere deg i et individualisert treningsprogram basert på din smertesituasjon.

 

Hun er et kjent fjes for mange på Råholt, da hun har jobbet med en større pasientgruppe her nå over lengre tid. I hennes år som fysioterapeut har hun utredet og behandlet en lang rekke med forskjellige pasientkasustikker, og jobber med alle pasientgrupper – inkludert eldre pasienter, gravide og idrettsutøvere.

 

Kristine er en moderne fysioterapeut som behandler muskler, sener, nerver og ledd på en helhetlig måte. Hun har også kompetanse innen forskjellige behandlingsmetoder slik fysikalske muskelteknikker, senevevsverktøy (Graston) og trykkbølgebehandling (en behandling som særlig benyttes mot senelidelser og seneskader).

 

Kristine har Omfattende Erfaring og Kvalifiseringer Innen:

 

Akutte og Langvarige Nakkesmerter

nakkebehandling

Smerter i nakken kan gå hardt utover livskvaliteten, og kan føre til både svimmelhet og hodepine. Fysikalsk behandling av akutte nakkekink og langvarige nakkesmerter har godt dokumentert virkning, og kan hjelpe deg tilbake til en hverdag med mindre vondt i nakken og hodepine.

Kristine hjelper deg gjerne med både utredning og behandling av dine nakkesmerter, slik at man kan finne ut årsaken til at du får nakkevondt. Veldig mange av oss plages jo blant annet med mye stress i hverdagen. Så kanskje har du en “stressnakke” som trenger en massasje? Vi tilbyr isåfall både velvære- og idrettsmassasje.

 

Knesmerter og Kneskader

Knesmerter

Lei av vonde knær? Får du smerter når du går opp eller ned trapper? Eller gjør det kun vondt når du løper? Kristine er en meget habil løper selv. Hun vet derfor at knærne er essensielle for å kunne fungere optimalt.

Hun hjelper deg gjerne med en grundig undersøkelse og etterfølgende behandling. Man ser for eksempel at feilfunksjon i lår og leggmuskulaturen kan bidra til knesmerter – og veldig mange av våre knepasienter opplever betydelig bedring når vi hjelper til med å løse opp muskulaturen i lår og legger. Behandlingen fører blant annet til at man får brutt ned skadevevet rundt selve kneet.

Senebetennelser og seneskader er også andre diagnoser som ofte rammer knærne – og her benytter vi gjerne muskulære teknikker i kombinasjon med trykkbølgebehandling eller senevevsverktøy for å optimalisere behandlingsresultatene.

 

Hoftesmerter

hoftesmerter

Et annet område som kan gå hardt utover hverdagen er hoftesmerter. Er du lei av å ha vondt i hoften og at dette stopper deg fra å holde deg aktiv? Isåfall kan du god effekt av fysikalsk behandling hos oss. Hoftesmerter ved aktivitet, eller ved soving på den vonde siden, er et tegn på at musklene og senene i hoften ikke har det helt bra. Kroppen avgir nemlig smertesignaler dersom den mener at du bør ta tak i et problem for å forhindre varige plager.

 

Et annet problem med å ha vondt i hoften er at det kan føre til kompenseringsplager i ryggen. Dette skjer grunnet at man beveger seg annerledes, for eksempel grunnet halting på den vonde siden, som igjen fører til overbelastning. Vi utreder og behandler regelmessig både akutte og kroniske hoftesmertediagnoser med god effekt.

 

Kroniske Muskelsmerter (f.eks. symptomer grunnet revmatisme og fibromyalgi)

vondt-i-midtre-del-av-ryggen

Kroniske smertediagnoser, slik som fibromyalgi og revmatiske lidelser, kan føre til betydelige smerter i muskler og ledd. Mange i denne pasientgruppen tvinger seg selv til å gå rundt med mye smerter – selv om det er hjelp å få. Kristine utreder og behandler regelmessig kompliserte og kroniske muskelsmerter – og har en meget god og tilpasset tilnærming til denne problemstillingen. Vi jobber for at du skal få en bedre hverdag preget av mindre smerter.

Start gjerne med tilpasset fysikalsk massasje og se hvordan det kjennes ut. Etterhvert som du blir bedre vil fysioterapeuten gradvis kunne øke behandlingsintensiteten for å løse ytterligere opp i stramme muskler og smertegivende bløtvev. Men husk at du kan bli øm i starten grunnet diagnosen din. Dette er helt normalt og betyr at det foregår prosesser i det behandlede bløtvevet.

 

Ryggsmerter og Lumbago

lavryggsmerter

Opplever du regelmessige ryggsmerter? Rammes du tidvis av hekseskudd og akutte hogg i ryggen? Dette er indikasjoner fra kroppen om at det kan være lurt å gjøre noe med problemet. Vi kan hjelpe deg ved bruk av manuelle terapier og muskulære behandlingsmetoder utført av autorisert fysioterapeut.

Våre moderne klinikere har en spesialkompetanse innen en tverrfaglig og moderne tilnærmingsteknikk til både akutte og kroniske ryggsmerter. Kristine benytter en anerkjent og moderne tilnærming mot muskler og bløtvev for at du som pasient skal få best mulig effekt av behandlingen.

 

Seneskader og Senebetennelser (bl.a. plantar fasciit, kalkskulder og tennisalbue)

Veldig mange lar seneskader og senebetennelser plage dem i lang tid før de tar kontakt. Her gjelder det å huske på at sener også kan gi deg store ufordringer, funksjonelt sett, dersom man lar de gå ubehandlet. Vi utreder og behandler både seneskader og senebetennelser jevnlig, blant annet med moderne trykkbølgebehandling – som er regnet som gullstandard når det kommer til behandling av slik problematikk.

 

Skuldersmerter og Skulderskader

skuldersmerter

Plaget med vonde skuldre? Blir du fortere sliten i armer og skuldre enn tidligere? Feilfunksjon i skuldrene kan gi tydelig feilbelastning av nakken og øvre ryggen. Det er nemlig slik at skuldersmerter gjerne medfører dårlig skulderholdning – altså fremoverskutt skulderstilling.

En slik holdning vil kunne føre til overbelastning og gradvis forverring av smerter i skulder og nakke. Vår personlige anbefaling er heller å kontakte vår dyktige fysioterapeut Kristine Rindal – så hjelper hun deg.

 

Utredning og Behandling av Prolapsproblematikk, Skiveskader og Nervesmerter

prolaps i korsryggen

Et prolaps kan også behandles. Behandlingen vil da ta sikte på å legge til rette for forbedret tilheling i det affekterte området, samt å bidra til bedre plassforhold rundt den avklemte skiven. Kristine vil også hjelpe deg med gradvis opptrening i form av hjemmeøvelser i et individuelt tilpasset treningsprogram.

Det er viktig å huske at et prolaps oppstår grunnet feilfunksjon i ryggens ledd og muskler, så majoriteten av behandlingen vil dermed gå ut på å forbedre denne funksjonaliteten. Som igjen vil redusere trykk mot nervene og gi bedre blodsirkulasjon. Våre klinikere behandler normalt sett prolapsproblematikk på et tverrfaglig plan hvor man både tar for seg behandling og treningsveiledning i samme forløp – slik at du kan komme raskest mulig tilbake til normal funksjonalitet.

løping

Kristine er en veldig faglig dyktig, anerkjent og serviceinnstilt fysioterapeut som kan hjelpe deg med problematikk i alle kroppens muskler og bløtvev. Du kan alltid være trygg på at hun vil gjøre sitt beste for at du skal oppnå best mulige resultater og optimal bedring – både i form av smertelindring, bedre bevegelse og mindre muskelspenninger.

 

Hvis du ønsker å booke en fysioterapi-konsultasjon eller massasje med Kristine, så kan du gjøre det via lenken nedenfor eller ved å ringe oss i våre åpningstider.

 

Book time her: ONLINE BOOKING [åpner i nytt vindu]

Vår online booking er døgnåpen og er enkel å bruke. Vi minner også om at du kan kontakte oss via telefon eller kontaktskjema dersom du foretrekker det.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *