Svanfossen ved Fenstad

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Fenstad og Brårud

Kiropraktor for Fenstad, Brårud og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Fenstad, Brårud og deres nærområder i Nes kommune. Folk fra Brårud og Fenstad oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Fenstad er et rikt og frodig landområde med i underkant 2000 innbyggere. Det er et yndet sted for de som søker litt mer ro og mak i hverdagen med naturskjønne områder. I direkte nærhet av Fenstad finner vi blant annet Kampåa – som er et kjent navn for mang en ørretfisker der ute. I tillegg til et rikt fiskelev, så er det også en ganske stor beverbestand i dette området for den naturglade dyreentusiasten. I nærheten finner du også Svanfossen og slusene – som kan være et mektig syn ved høy vannføring.

 

Fenstad er kun 20 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Folk fra Fenstad og Brårud oppsøker oss – i følge vår statistikk – hovedsakelig med skulderproblematikk og ryggkink. Kan det skyldes all fluefiskingen de gjør i Kampåa, kanskje? Folk fra dette området benytter seg av et bredt spekter av våre behandlingsmetoder, alt fra forebyggende idrettsmassasje mot stramme muskler til trykkbølgebehandling av kalkskulder.

 

Befolkningen i og rundt Fenstad og Brårud benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Fenstad

Bil: Med bil tar det kun 20 minutter å kjøre fra Fenstad til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Fenstad og Brårud

Flotte og rikelige jordbruksområder med naturskjønne omgivelser og et bredt sortiment av friluftsmuligheter. Vi kan særlig anbefale fluefisking i Kampåa og de flotte turstiene du finner i nærområdet.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Fenstad og Brårud?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Fenstad og Brårud?

Du finner oss på Råholt – kun 20 minutter med bil fra Fenstad. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Fenstad og Brårud?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Fenstad og Brårud?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, Svein Harkestad, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Fenstad, Brårud, Nes kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *