Storsjøen, Nord-Odal

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Sand, Mo og Sagstua

Kiropraktor for Sand, Mo, Sagstua og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Sand, Mo, Sagstua og deres nærområder i Nord-Odal kommune. Folk fra Nord-Odal oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger grundig utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Sand er et tettsted med flott natur og skjønne omgivelser på alle kanter. Tettstedet regnes som kommunesenteret til Nord-Odal kommune og blir dermed – på mange måter – hjertet av Nord-Odal. Her finner vi nærmere 1200 innbyggere av de cirka 3000 som bor i Nord-Odal. Her finner du blant annet Storsjøen som er et populært turmål for både friluftsentusiaster og småbarnsfamilier.

 

På vinteren er Nord-Odal et paradis for deg som er glad i langrenn – og man finner mang et skispor i områdene, slik som Djupdalsvangen og Utsjøen. Ingenting er som å gli gjennom nypreparerte løyper i solskinn på en frisk vintersdag – er det vel? Langrenn er også glimrende trening for hele kroppen, inkludert kjernemuskulatur og ryggleddene.

 

Sand i Nord-Odal er kun 35 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Nord-Odølinger oppsøker oss – i følge vår statistikk – primært for kink i nakke og rygg. Men vi ser også en rekke pasienter derfra som vil ha trykkbølgebehandling mot seneskader og senebetennelser i albuen eller skulderen.

 

Befolkningen i og rundt Sand, Mo og Sagstua i Nord-Odal benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for – og stolte av.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Sand (Nord-Odal)

Bil: Med bil tar det kun 35 minutter å kjøre fra Sand (Nord-Odal) til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Sand, Mo og Sagstua (Nord-Odal)

Et fantastisk område for deg som er glad i ro, mak og friluftsliv. Her finnes det et rikt mangfold av utmerkede turstier om sommeren og flotte skiløyper om vinteren.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Nord-Odal?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Nord-Odal?

Du finner oss på Råholt – kun 35 minutter med bil fra kommunesenteret i Nord-Odal: Sand. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Nord-Odal?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Nord-Odal?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Sand, Sagstua, Mo, Nord-Odal kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling, trykkbølge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *