Miklagard golfbane på Kløfta

Miklagard golfbane på Kløfta

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Kløfta

Kiropraktor for Kløfta og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Kløfta og deres nærområder i Ullensaker kommune. Folk fra Kløfta oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger grundig utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Kløfta er et tettsted med en god blanding av folkeliv og naturskjønne omgivelser. Tettstedet vokser stadig og teller pr i dag cirka 7500 innbyggere. Bybildet dreier seg mye rundt Romerikssenteret som ligger sentralt til i Trondheimsveien. Her finner vi mange fine nabolag slik som Hilton, Gisletun, Solvangtun, Holum og Ullersmo.

 

Man finner også den internasjonalt verdsatte golfbanen Miklagard på Kløfta – en bane som rangeres som den aller beste i Norge og blant de 20 beste i Europa. Denne golfbanen kan være et yndet mål for en spasertur på tilrettelagte sesongbaserte turveier eller langrennsløyper. Et annet flott område for å gå seg en fin tur er Hiltonskogen – her er det deilig å ta seg en joggetur på ulendt terreng og trekke inn frisk skogluft.

 

Kløfta er kun 19 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Personer fra Kløfta oppsøker oss – i følge vår statistikk – primært for vår spesialkompetanse innen moderne kiropraktikk og trykkbølgebehandling. Blant de registrerte diagnosene fra dette området finner vi trokantertendinose (seneskade i hoftefestet) og tennisalbue (lateral epikondylit).

 

Befolkningen i og rundt Kløfta benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for – og stolte av.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Kløfta

Bil: Med bil tar det kun 19 minutter å kjøre fra Kløfta til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Kløfta

Et flott og yrende tettsted med mange fine mulighet for deg som er glad i å mikse det urbane livet med friluftsliv.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Kløfta?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Kløfta?

Du finner oss på Råholt – kun 19 minutter med bil fra Kløfta. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Kløfta?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Kløfta?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Kløfta, Ullensaker kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling, trykkbølge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *