leddjustering

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Mogreina og Dal

Kiropraktor for Mogreina, Dal og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Mogreina, Dal og deres nærområder i Ullensaker kommune. Folk fra Dal og Mogreina oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Mogreina ligger – ikke langt unna Råholt – like ved vakre Hersjøen. Et idyllisk vann for en sommerlig spasertur eller å bare slappe av i vannkanten med en god bok. Mogreina er kanskje ikke stort av størrelse – men vi er veldig glad i menneskene som kommer derfra. Det er noe helt spesielt med disse “Mogreinerne” – de oser liksom av positivitet og velvilje.

 

Mogreina er kun 4 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

En stor del av Mogreina og Dal oppsøker oss for problemer i muskler og ledd – det være seg akutt ryggkink, en stiv nakke eller rett og slett en forebyggende idrettsmassasje mot såre muskler.

 

Befolkningen i og rundt Mogreina og Dal benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Mogreina

Bil: Med bil tar det kun 4 minutter å kjøre fra Mogreina til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Mogreina

En av Råholt sine nærmeste og skjønneste naboer. Et område og folk som det er lett å bli glade i.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Mogreina?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Mogreina?

Du finner oss på Råholt – kun 4 minutter med bil fra Mogreina. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Mogrein?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Mogreina?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Mogreina, dal, ullensaker kommune, akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *