Behandlinger

Råholt Kiropraktorsenter & Fysioterapi er en tverrfaglig, moderne og evidensbasert klinikk. Våre terapeuter utreder og behandler alle tilstander med feilfunksjon og smerter i muskler, nerver, sener og ledd – inkludert:

• Kne-, ankel- og fotplager
• Skulder-, albue- og håndleddsplager
• Bekken- og hofteplager
• Kjeveplager
• Ryggplager
• Isjias/skiveprolaps
• Nakkeplager/whiplash
• Hodepine/migrene
• Svimmelhet
• Brystryggplager
• Graviditetsplager/bekkenløsning/bekkenlåsning
• Babyer/barn

Trykk her for å se en fullstendig oversikt over behandlingsområdene vi behandler.

Behandlingsmetoder

Fysioterapi & Massasje

Vi tilbyr fysioterapi via egen fysioterapeut på Råholt Kiropraktorsenter. Moderne kiropraktikk og fysioterapi gjør vårt utrednings og behandlingstilbud sterkere i form av tverrfaglig samarbeid og best mulig tilrettelegging for hver enkelt pasient. Les mer om fysioterapi og vår fysioterapeut på Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi her.

Fysioterapi og idrettsmassasje 700

Moderne Kiropraktikk

Kiropraktorbehandling er helhetlig behandling bestående av leddbehandling, muskulære teknikker og treningsveiledning. En moderne kiropraktor behandler dysfunksjon og restriksjoner i ledd, muskler, sener og nerver i kombinasjon. Les mer om våre kiropraktorer og kiropraktorbehandling her.

Kiropraktorbehandling

Intramuskulær Nålebehandling

Intramuskulær nålebehandling kan være et nyttig behandlingsverktøy mot betydelige muskelspenninger og muskelsmerter. Våre terapeuter er godt trente i bruk av intramuskulær nålebehandling mot en rekke ulike myofascielle diagnoser. Les mer om nålebehandling ved Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi her.

intramuskulaer naalebehandling 700

Medisinsk Trykkbølgebehandling

Vi innehar toppmoderne trykkbølgeapparat – en nyere behandlingsmetode med meget god effekt mot seneskader og senebetennelser. Trykkbølgebehandling har godt dokumentert effekt mot blant annet plantar fascitt, kalkskulder, frossen skulder, tennisalbue og senebetennelse i hoften. Les mer om trykkbølgebehandling her.

Sportskiropraktikk

Våre kiropraktorer er i tillegg til allmennkiropraktorer også idrettskiropraktorer – som innebærer at de har en ekstra høy kompetanse inn utredning og behandling av idrettsskader. Vi hjelper daglig idrettsutøvere og mosjonister med å fungere optimalt i forhold til den idretten de driver med – inkludert fotballspillere og langrennsløpere. Les mer om sportskiropraktikk ved Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi her.

Krystallsykebehandling

Krystallsyken forekommer når otolitter setter seg fast i buegangene i det indre øret vårt – og dette fører til stillingsbetinget svimmelhet. Våre terapeuter er godt trente i utredning og behandling av krystallsyken – hvor det blant annet benyttes en reposisjoneringsmanøver kalt for Epleys manøver. Vi behandler også nakkerelatert svimmelhet. Les mer om behandling av krystallsyken her.

kjevebehandling

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Hvis du har noen spørsmål eller lignende så kan du kontakte oss eller noen av våre andre terapeuter via vår Facebook-side eller våre andre kontaktmuligheter. Følg og lik oss gjerne i sosiale medier også. Dersom du ønsker en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking slik at du kan bestille en time når det passer best for deg.

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Råholt Kiropraktorsenter & Fysioterapi

våre terapeuter

Ønsker du å bestille time? Benytt vår døgnåpne online booking nedenfor (eller kontakt oss via telefon):

book online

Klikk på knappen ovenfor for å se ledige konsultasjoner hos våre klinikere.