rehabiliteringstrening

Rehabiliteringstrening

Vært skadet? Vi hjelper deg med rehabiliteringstrening og opptrening etter en skade. Rehabiliteringstrening er tilpasset din individuelle skade og personlige forutsetninger for opptrening. Jo tidligere du kommer i gang (etter at den første hvileperioden er over), jo bedre er det.

 

– Bygg deg opp igjen; byggekloss for byggekloss

Rehabiliteringstrening krever omfattende egeninnsats – og vi kan love deg at du kommer til å bli kjempelei av å repetere de samme øvelsene om igjen og om igjen. Men vet du hva? Det gir også resultater – og en innsats på nåværende tidspunkt kan forhindre at du slår opp skaden igjen senere. Man starter ofte med isometrisk trening før man gradvis bygger seg oppover over flere måneder mot plyometrisk trening.

 

Hvordan fungerer rehabiliteringstrening?

Rehabiliteringstrening fungerer ved klassiske treningsprinsipper – nemlig superkompensering. Denne fysiologiske responsen går ut på at muskelfibrene reagerer på nedbrytingen fra trening ved å bygge seg opp littegrann mer for hver enkelt treningsrunde.

 

Hvem egner behandlingen seg for?

Denne treningen egner seg for alle som trenger hjelp med opptrening etter en skade. Vi kombinerer ofte treningsprogrammet med funksjonell behandling.

 

Behandlingsmetoder og teknikker

Hva slags behandling tilbyr dere? Sannheten er at vårt behandlingsutvalg er stort og variert – men det som er viktig for deg er at vi tilpasser behandlingen og jobber helhetlig (muskler, ledd, sener og trening) for å optimalisere resultatene. Trykk her for å lese mer om våre ulike behandlingsmetoder.

 

Om kiropraktikk

En moderne kiropraktor har 6 års universitetsutdanning (5-årig mastergrad + 1 år i turnus). Denne utdanningen er den lengste og tyngste innen offentlig autoriserte yrkesgrupper som jobber med muskler og ledd. Mange forbinder kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men sannheten er at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd og muskelplager i hele kroppen – fra topp til tå med bruk av både leddbehandling og muskulære teknikker.

Utdanningen er omfattende og inkluderer hundrevis av timer med nevrologi, fysiologi, rehabiliteringstrening, pediatri og diagnostisering. Dette gir grunnlag for primærkontaktrettighetene en kiropraktor har (henvisningsrett til bildediagnostikk, sykmeldingsrett og legespesialisthenvisningsrett) og at yrket et offentlig helseautorisert gjennom HELFO. Sistnevnte er en kvalitetssikring for deg som pasient – og understreker kiropraktorens primærkontaktrolle innen muskel-, skjelett og nerveplager.

Les mer: Kiropraktorbehandling

 

Kontakt oss

Hvis du ønsker mer informasjon så kan du gjerne kontakte oss (Råholt Kiropraktorsenter). Priser finner du her. Vi minner også om at vi har døgnåpen online booking dersom du ønsker å booke en konsultasjon med en av våre dyktige terapeuter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *