Kiropraktor Andreas Storbråten

Andreas Storbråten er kiropraktor ved Råholt Kiropraktorsenter (Eidsvoll kommune, Akershus). I dette innlegget kan du bli bedre kjent med ham og hans bakgrunn, samt interessefelt.

 

Andreas Storbråten
Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)
Utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Levende opptatt av å hjelpe pasienter tilbake til en bedre hverdag på en helhetlig og effektiv måte.

Andreas behandler alle former av akutte og kroniske plager i muskler og ledd – bl.a. skulder, hofte, nakke og korsrygg.

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 63 96 33 35 / ONLINE BOOKING / raaholtkiropraktorsenter@outlook.com

 

– Medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF)
– Mastergrad (Mchiro) ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England

 

Med høy faglig kompetansje har Andreas opparbeidet seg en særegen og anerkjent framgangsmåte i forhold til utredning, behandling og opptrening av både akutte og kroniske lidelser i bevegelsesapparatet. Behandling for alle fra 0 til 100 år.

Som moderne kiropraktor behandler han problemer og smerter i muskler, sener og ledd på en helhetlig måte – som sørger for at du kan føle deg trygg og ivaretatt. I visse tilfeller, basert på problemstillingen, så kan det være at han inkluderer behandlingsmetoder slik som tørrnåling (intramuskulær nålebehandling) og trykkbølgebehandling (en behandling som særlig benyttes mot senelidelser og seneskader.

Noen av Andreas sine interesseområder:

 

Akutte og kroniske nakkesmerter

nakkesmerter og svimmelhet

Våknet med kink i nakken? Eller har du en nakke som har plaget deg i mange år? Uavhengig av om nakkeproblematikken din er av kortvarig opprinnelse eller om den er av den mer langvarige varianten, så er det hjelp å få i form av riktig utredning og behandling.

 

Fot og ankelproblematikk

behandling av fotsmerter

En moderne kiropraktor jobber med muskler, sener og ledd i hele kroppen – og dette inkluderer fotsmerter og ankelproblemer. Vanlige diagnoser vi ser i disse områdene inkluderer plantar fascitt (hælsmerter i seneplaten under foten), hælspore (forkalkning i senefestet i forkant av hælbenet) og muskeldysfunksjon.

 

Graviditets og svangerskapsproblematikk (inkl. bekkenløsning og bekkenlåsning)

bekkenlåsning

Etterhvert som man kommer lenger og lenger inn i svangerskapet så fører dette med seg endringer i form av biomekaniske forandringer mot rygg og bekkenledd. Blant annet skyldes dette at når magen vokser så tipper bekkenet forover –  som igjen etterlater mer belastning mot korsryggen og bekkenleddene. Tradisjonelt sett kan dette føre til smerter i bekkenleddene og tilhørende muskulatur. Kiropraktorer jobber mye med slike problemstillinger.

 

Hodepine og migreneproblematikk

migrenehodepine

Visste du at noen av de vanligste årsakene til hodepine skyldes feilfunksjon i muskler og ledd? Ved manglende funksjon i nakken eller kjeven så kan dette gi grunnlag for, henholdsvis, nakkehodepine (cervikogen hodepine) og kjevehodepine (temporomandibulær hodepine). En analyse og klinisk vurdering av din funksjon vil gi klinikeren den informasjonen han trenger for å hjelpe deg mot en hverdag som inneholder mindre hodepine og trykk i hodet.

 

Idrettsskader

idrettsmassasje

Skadet deg under idrett? Eller kanskje får du ofte vondt etter at du har vært i bevegelse eller deltatt i idrett? Da er det en sjanse for at du har en eller flere områder i kroppens bevegelsesapparat som ikke fungerer optimalt. Våre klinikere kan hjelpe deg med å finne problemet og deretter hjelpe deg tilbake til å prestere fullkomment igjen i din idrettshverdag.

 

Kjevesmerter og kjeveproblematikk

Klikker det i kjeven når du tygger? Eller har du veldig anspent kjevemuskulatur? Mange glemmer at det også dreier seg om ledd og muskler i denne delen av kroppen – og at man faktisk kan få god hjelp i form av konservativ behandling, samt riktige opptreningsøvelser.

 

Kroniske smerter

vondt-i-midtre-del-av-ryggen

Har smerter i kroppen blitt endel av hverdagen din? La oss hjelpe deg med å finne smertelindring og å sammen finne veien tilbake til en hverdag uten slike smerter. Det vil ikke nødvendigvis bli en lett affære, men vi er temmelig sikre på at våre klinikere kan hjelpe deg hvis du er klar for å investere i egen helse.

 

Muskelsmerter og myalgi

bindevev og arrvev

Som nevnt, så er det slik at en moderne kiropraktor også er en ekspert i utredning og behandling av muskulære dysfunksjoner og muskelsmerter. Grunnet at et problem ofte består av faktorer i ledd, muskler og sener, så er det viktig med en helhetlig behandlingstilnærming for å optimalisere resultatene.

 

Ryggsmerter av alle varianter

muskelsmerter i korsryggen

En moderne kiropraktor er som kjent ikke bare begrenset til rygg, nakke og skulder – men det er også slik at kiropraktoren har en særegen ekspertise og anerkjennelse når det kommer til utredning og behandling av ryggrelaterte smerter og problemer.

 

Seneskader og senebetennelser (for eksempel tennisalbue eller plantar fascitt)

Sener kan bli smertefulle de også – noen av de vanligste områdene for slike senesmerter kommer fra føttene, hoftene, skuldrene og albuene. Våre klinikere benytter blant annet medisinsk trykkbølgebehandling, som er en meget anerkjent behandlingsform, i behandlingen av seneskader.

 

Skulderproblematikk

skuldersmerter

Vondt å løfte armene over skulderhøyde? Da er det på høy tid å gjøre noe med det. Ved manglende bevegelighet og funksjon i skuldrene – samt det poenget at du ikke kan bruke de musklene som du primært benytter når armene er i den stillingen – så kan det raskt føre til forverring og langvarige plager. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt hvis du plages av skuldersmerter – så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 

Utredning og behandling av prolapsproblematikk

Kiropraktor med ryggradmodell

Rammet av nervesmerter eller manglende følelse i beina eller armene? I visse tilfeller kan dette skyldes skiveskader – også kalt prolaps med nerverotsaffeksjon. Våre klinikere utreder, behandler og gir deg riktig opptrening i henhold til de kliniske funnene vi måtte avdekke undersøkelsen.

 

Ta kontakt – og bestill time her

Hvis du trenger hjelp med dysfunksjon og problematikk i muskler, nerver og ledd – så kan du stole på Andreas. Han er profesjonell, blid, imøtekommende og har alltid pasienten i fokus.

 

Book time [klikk her]: ONLINE BOOKING

– Eller kontakt oss via telefon eller kontaktskjema

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *