minnesund

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Minnesund og Langset

Kiropraktor for Minnesund, Langset og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Minnesund, Langset og deres nærområder i Eidsvoll kommune. Minnesund er er et kjent og kjært syn når man krysser den majestetiske Minnesundbrua – et flott byggverk som gir flott utsikt over vakre Mjøsa på begge sider.

 

Teigebyen er kun 15 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

I følge statistikken vår så er det særlig nakke og skulderplager som rammer de fra Minnesund og Langset. Årsakene kan man bare spekulere i – men slik er det altså i forhold til de klientene vi ser flest av fra disse nærområdene. Befolkningen i og rundt Minnesund benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Minnesund

Bil: Med bil tar det kun 15 minutter å kjøre fra Minnesundtil oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: Nærmeste togstasjon blir Eidsvoll Verk – den er kun ett togstopp unna Eidsvoll stasjon.

 

Om Minnesund

Folk fra Minnesund er kjempehyggelige! Selv med akutte ryggsmerter så har de stort sett et smil om munnen og en morsom kommentar på lur. Kanskje er det vakre Mjøsa og deres naturskjønne omgivelser som smitter over på dem?

 

Ellers så må man jo si at Minnesund ligger flott til. Et realt knutepunkt mellom for eksempel Oslo og Hamar – og med all den flotte infrastrukturen som bygges, så tror vi avstanden til Oslo blir stadig mindre og mindre.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Minnesund?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Minnesund?

Du finner oss på Råholt – kun 15 minutter med bil fra Minnesund. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør og massasje i nærheten av Minnesund?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Minnesund?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Minnesund, Langset, kiropraktikk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *