idrettsmassasje

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Åsgreina

Kiropraktor for Åsgreina og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Åsgreina (Åsgrenda) og dens nærområder i Nannestad kommune. Folk fra Åsgreina oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Åsgreina (også kalt Åsgrenda) er et naturskjønt og vakkert område dekket av fantastisk skogsterreng og grønn vegetasjon. På sommeren kan man ta beina fatt og lufte seg i frisk, norsk skog på alle bauer og kanter – og på vinteren, i snødekket terreng, kan man spenne på skiene og gli bortover vidstrakte sletter med energigivende vinterluft i ansiktet.

 

Åsgreina er kun 28 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Det varierer veldig i forhold til hva slags problematikk som rammer “Åsgreinerne”. Her utreder og behandler vi alt fra knesmerter (for eksempel meniskskader og meniskirritasjon) til akutte ryggkink. Fot og ankelproblematikk – gjerne i forbindelse med overbelastning – rammer også til stadighet folk fra dette området.

 

Befolkningen i og rundt Åsgreina benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Åsgreina

Bil: Med bil tar det kun 28 minutter å kjøre fra Åsgreina til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: Nærmeste togstasjon blir Gardermoen – den er kun ett togstopp unna Eidsvolls verk togstasjon, som er 7 minutter gange unna oss.

 

Om Åsgreina

Folk fra Åsgreina er – som regel – glad i naturen og friluftsliv. Vi ser en rekke forskjellige personer og personligheter fra dette området – og det er virkelig folk som det er lett å like! Selv med ryggen på snei og kroppen på skakke så lurer det en morsom kommentar på lager. Gode, lokale bedrifter som Åsgreina Byggassistanse er også verdt å trekke fram i lyset.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Åsgreina?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Åsgreina?

Du finner oss på Råholt – kun 28 minutter med bil fra Åsgreina. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Åsgreina?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Åsgreina?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Åsgreina, Åsgrenda, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *