Stramme nakkemuskler

Stram og sliten i nakkemusklene? Ved Råholt kiropraktorsenter (Eidsvoll kommune, Akershus) tilbyr vi helhetlig behandling for stramme muskler og stive ledd.

 

Opplever du at du plages regelmessig med nakkesmerter og en konstant følelse av at nakken er i ferd med å “hugge til”? Da er det nok på høy tid at du gjør noe med det før det blir verre. Stramme nakkemuskler er også kjent for å kunne medvirke til det vi kaller for cervikogen hodepine (nakkerelatert hodepine).

 

Behandling av stramme nakkemuskler

Våre terapeuter tilbyr en helhetlig behandling rettet inn mot dysfunksjonelle ledd og stramme muskler. Vår styrke ligger i at vi behandler årsakene til problematikken og dermed ofte oppnår en mer langvarig bedring – som kommer den enkelte pasient til gode. Vi har også kompetanse i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling der dette vurderes mest hensiktsmessig. Behandlingen kombineres ofte med instruksjon i øvelser som kan være gunstige for akkurat deg.

 

Om behandlingen

Vi kombinerer en rekke behandlingsmodaliteter for å gi deg den bedringen du fortjener. Ved å kombinere ulike muskulære teknikker, tøyeøvelser og leddbehandling tilpasset deg, så har du en høyere sjanse for å oppnå mer langvarig bedring.

 

Mot stramme nakkemuskler benytter vi ofte muskulær triggerpunktbehandling som går ut på å løsne og bidra til mer fleksibilitet i anspente og smertefulle muskelknuter.

Om kiropraktikk

En moderne kiropraktor har 6 års universitetsutdanning (5-årig mastergrad + 1 år i turnus). Denne utdanningen er den lengste og tyngste innen offentlig autoriserte yrkesgrupper som jobber med muskler og ledd. Mange forbinder kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men sannheten er at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd og muskelplager i hele kroppen – fra topp til tå med bruk av både leddbehandling og muskulære teknikker.

Utdanningen er omfattende og inkluderer hundrevis av timer med nevrologi, fysiologi, rehabiliteringstrening, pediatri og diagnostisering. Dette gir grunnlag for primærkontaktrettighetene en kiropraktor har (henvisningsrett til bildediagnostikk, sykmeldingsrett og legespesialisthenvisningsrett) og at yrket et offentlig helseautorisert gjennom HELFO. Sistnevnte er en kvalitetssikring for deg som pasient – og understreker kiropraktorens primærkontaktrolle innen muskel-, skjelett og nerveplager.

Les mer: Kiropraktorbehandling

 

Kontakt oss

Hvis du ønsker mer informasjon så kan du gjerne kontakte oss (Råholt Kiropraktorsenter – Råholt, Eidsvoll, Akershus). Priser finner du her. Vi minner også om at vi har døgnåpen online booking dersom du ønsker å booke en konsultasjon med en av våre dyktige terapeuter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *