leddjustering

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Maura

Kiropraktor for Maura og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Maura og dens nærområder i Nannestad kommune. Maura er et vakkert område og vi blir stadig påminnet om hvor mektig naturen er når vi ser de skogsdekte terrengene og vidstrakte naturområdene.

 

Maura er kun 14 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Befolkningen i og rundt Maura benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Maura

Bil: Med bil tar det kun 14 minutter å kjøre fra Maura til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog:

 

Om Maura

Vi elsker Maura. Folkene som bor i Maura ser ut til å ha en egen glød om seg – og vi tror det skyldes den friske luften fra skogterrenget og den mektige naturen de er omringet av på alle bauer og kanter. Og vi vet ikke om det er tilfeldig eller ikke – men vi får usedvanlig mye fot, ankel og kneproblematikk fra den kanten. Kanskje dere til og med er litt for glade i å gå til fots? (Neida.. men bruk godt skotøy folkens – så slipper dere overtråkk og knesmerter).

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Maura?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Maura?

Du finner oss på Råholt – kun 14 minutter med bil fra Maura. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør og massasje i nærheten av Maura?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Maura?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *