vormsund brygge

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Vormsund og Oppåkermoen

Kiropraktor for Vormsund, Oppåkermoen og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Vormsund, Oppåkermoen og deres nærområder i Nes kommune. Folk fra Vormsund og Oppåkermoen oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Vormsund er et vakkert tettsted i Nes kommune som vi har lagt vår elsk på. Alt fra kirkeruinene på Nes til de trivelige menneskene som kommer derfra. Ja, tettstedet er kanskje ikke det aller største – men vi kan love det at det vil gjøre et desto større inntrykk på deg.

 

Vormsund er kun 27 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

I følge vår statistikker så elsker folk fra Vormsund trykkbølgebehandling – og da særlig mot fotlidelsene hælspore og plantar fasciit.

 

Befolkningen i og rundt Vormsund og Oppåkermoen benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Vormsund

Bil: Med bil tar det kun 27 minutter å kjøre fra Vormsund til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Vormsund

Wergeland sa det best: Et fruktig og flott område. Vormsund ligger fint til ved elven Vorma og i nærområdene rundt finner vi flotte områder og naturskjønn skog. Vormsund innehar også den kalde gleden av å være et av de aller kaldeste stedene i Akershus – som illustreres gjennom at de innehar kulderekorden for Akershus med sine -37.5 grader celsius som ble målt i 1966. Men folk fra Vormsund derimot – de er langt fra kalde – du skal lete lenge etter folk med mer hjertevarme.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Vormsund og Oppåkermoen?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Vormsund og Oppåkermoen?

Du finner oss på Råholt – kun 27 minutter med bil fra Vormsund. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Vormsund og Oppåkermoen?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Vormsund og Oppåkermoen?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Vormsund, Oppåkermoen, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *