leddjustering

Massasje (avspenningsmassasje)

Massasje kan være en god behandling for de som sliter med muskelspenninger. Massasje er en muskelteknikk som gir økt blodsirkulasjon i stramme muskler og avspenning til et stresset sinn.

 

– Høye skuldre i hverdagen? Prøv massasjebehandling.

Mange av oss løper rundt med hundre ting på “gjørelisten” vår – dag ut og dag inn. Ikke rart at musklene trekkes gradvis oppover mot ørene og gir grunnlag for det vi kaller “høye skuldre”.

 

På behandlingsbenken kan man også la muskelspenninger og stress bli igjen. Det å få tid til å puste samtidig som musklene blir bearbeidet kan være akkurat det man trenger i en hektisk hverdag.

 

Hvordan fungerer massasje?

Massasje er en fysikalsk, muskulær behandlingsteknikk som kombinerer avspenning med muskelarbeid. Ved massasje lokaliserer man og behandler områder som er restriktive i bløtvevet (myalgier) og som er smertesensitive. Massasje har flere fordeler hvor økt blodsirkulasjon er blant de mest virkningsfulle – da dette også fører til bedret lymfedrenasje av de behandlede områdene. Massasje har blant annet dokumentert virkning mot korsryggsmerter (lumbago).

 

Hvem egner behandlingen seg for?

Hvert enkelt behandling tilpasses den enkelte pasienten. Faktorer som dagsform, medikamenthistorie, alder og tidligere sykdomshistorie vurderes og legges til rette for hvordan behandlingen blir utført.

 

Behandlingsmetoder og teknikker

Hva slags behandling tilbyr dere? Sannheten er at vårt behandlingsutvalg er stort og variert – men det som er viktig for deg er at vi tilpasser behandlingen og jobber helhetlig (muskler, ledd, sener og trening) for å optimalisere resultatene. Trykk her for å lese mer om våre ulike behandlingsmetoder.

 

Om kiropraktikk

En moderne kiropraktor har 6 års universitetsutdanning (5-årig mastergrad + 1 år i turnus). Denne utdanningen er den lengste og tyngste innen offentlig autoriserte yrkesgrupper som jobber med muskler og ledd. Mange forbinder kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men sannheten er at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd og muskelplager i hele kroppen – fra topp til tå med bruk av både leddbehandling og muskulære teknikker.

Utdanningen er omfattende og inkluderer hundrevis av timer med nevrologi, fysiologi, rehabiliteringstrening, pediatri og diagnostisering. Dette gir grunnlag for primærkontaktrettighetene en kiropraktor har (henvisningsrett til bildediagnostikk, sykmeldingsrett og legespesialisthenvisningsrett) og at yrket et offentlig helseautorisert gjennom HELFO. Sistnevnte er en kvalitetssikring for deg som pasient – og understreker kiropraktorens primærkontaktrolle innen muskel-, skjelett og nerveplager.

Les mer: Kiropraktorbehandling

 

Kontakt oss

Hvis du ønsker mer informasjon så kan du gjerne kontakte oss (Råholt Kiropraktorsenter). Priser finner du her. Vi minner også om at vi har døgnåpen online booking dersom du ønsker å booke en konsultasjon med en av våre dyktige terapeuter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *