behandling av hofte

Behandling av Hofte og Hoftediagnoser

Her er en oversikt over symptomer, smerter og diagnoser vi behandler ved vond hofte. Les mer om behandling av hofte ved Råholt Kiropraktorsenter her. Vi tilbyr grundig utredning og behandling som er tilpasset i forhold til alder, sykdomshistorikk og medikamentbruk (f.eks. blodfortynnende). Hos oss kan alle aldersgrupper føle seg trygge og ivaretatt.

 

Våre terapeuter tilbyr en helhetlig behandling rettet inn mot dysfunksjonelle ledd og stramme muskler. Vår styrke ligger i at vi behandler årsakene til problematikken og dermed ofte oppnår en mer langvarig bedring – som kommer den enkelte pasient til gode. Vi har også kompetanse i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling der dette vurderes mest hensiktsmessig. Behandlingen kombineres ofte med instruksjon i øvelser som kan være gunstige for akkurat deg.

 

Symptomer og diagnoser ved vond hofte

Her er en oversikt over ulike symptomer og diagnoser vi ofte ser ved utredning og behandling av hoftesmerter og hofteskader. Du kan trykke på de enkelte diagnosene nedenfor for å lese mer om dem.

 

Frossen hofte (Adhesiv kapsulitt i hofteleddet)

Hofteleddsslitasje (hofteartrose)

Leddlåsning i hoften

Muskelsmerter i hoften

Nervesmerter i hoften

Senebetennelse i hoften (trochantertendinitt)

Seneskade i hoften (trochanter/hoftetendinose)

Slitasje i hoften (hofteartrose / coxartrose)

Stive hofter

Stramme hoftemuskler (muskelknuter i hoften)

 

Om behandling av hofte

Hoften. En anatomisk struktur det kan være lett å ta for gitt helt til den begynner å krangle. For det er nemlig utrolig kjedelig og frustrerende når hoften – en grunnpillar i bevegelseapparatet – blir smertefull og dysfunksjonell. Vondt å gå? Vondt å stå? Ja, begge delene er faktisk avhengig av en god hofte. Men ikke la smertene forhindre deg fra å gjøre de gjøremålene du liker å gjøre – ta heller kontakt med oss så skal vi hjelpe deg med både utredning og behandling av hoften din. Ved å kombinere med tilpasset trening i alle faser av behandlingen så ser vi ofte en raskere bedring enn de som ikke behandler helhetlig med både muskulære og leddbaserte teknikker.

 

Les mer om våre ulike behandlingsmetoder her.

 

Om kiropraktikk

En moderne kiropraktor har 6 års universitetsutdanning (5-årig mastergrad + 1 år i turnus). Denne utdanningen er den lengste og tyngste innen offentlig autoriserte yrkesgrupper som jobber med muskler og ledd. Mange forbinder kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men sannheten er at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd og muskelplager i hele kroppen – fra topp til tå med bruk av både leddbehandling og muskulære teknikker.

Utdanningen er omfattende og inkluderer hundrevis av timer med nevrologi, fysiologi, rehabiliteringstrening, pediatri og diagnostisering. Dette gir grunnlag for primærkontaktrettighetene en kiropraktor har (henvisningsrett til bildediagnostikk, sykmeldingsrett og legespesialisthenvisningsrett) og at yrket er offentlig helseautorisert gjennom HELFO. Sistnevnte er en kvalitetssikring for deg som pasient – og understreker kiropraktorens primærkontaktrolle innen muskel-, skjelett og nerveplager.

Les mer: Kiropraktorbehandling

 

Kontakt oss

Hvis du ønsker mer informasjon så kan du gjerne kontakte oss (Råholt Kiropraktorsenter – Råholt, Eidsvoll, Akershus). Priser finner du her. Vi minner også om at vi har døgnåpen online booking dersom du ønsker å booke en konsultasjon med en av våre dyktige terapeuter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *