Lillestrøm

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Lillestrøm

Kiropraktor for Lillestrøm og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Lillestrøm og deres nærområder i Skedsmo kommune. Folk fra Lillestrøm oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger grundig utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Lillestrøm er en by i stadig utvikling og med god befolkningsvekst. Vi har merket oss at stadig flere og flere benytter toget herfra for å benytte seg av våre behandlingsmetoder – og det er særlig trykkbølgebehandling som er mest etterspurt. Fotball og idrett står høyt i kurs både på Åråsen og blant Lillestrøm’s innbyggere – ikke rart med tanke på at de gule “Kanarifuglene” har holdt skipet i gang med fulle seil i Tippeligaen over mangfoldige år. Dette har også ført til en feiende flott fotballkultur blant de aldersbetingede lagene – og ungdommen holder virkelig et fantastisk høyt nivå på prestasjoner og ferdigheter.

 

Lillestrøm er kun 19 minutter unna oss med tog. Vi får stadig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Personer fra Lillestrøm oppsøker oss – i følge vår statistikk – primært for vår spesialkompetanse innen trykkbølgebehandling, men også grunnet vår helhetlige moderne kiropraktikk. Noen av de vanligste diagnosene vi behandler med trykkbølgebehandling fra dette området er plantar fasciit, kalkskulder og hofteseneskade.

 

Befolkningen i og rundt Lillestrøm benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for – og stolte av.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Lillestrøm

Bil:

Tog: Med tog tar det kun 19 minutter til Eidsvoll Verk (vår nærmeste togstasjon) som er 7 minutter gange unna oss

 

Om Lillestrøm

En by som snart ser ut til å vokse sammen med Oslo dersom den urbane utviklingen av bygging og bosteder fortsetter i samme forrykende tempo som tidligere. Byen er et flott sted for deg som ikke vil bo – midt inni – byen, men heller litt sånn – på siden.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Lillestrøm?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Lillestrøm?

Du finner oss på Råholt – kun 19 minutter med tog fra Lillestrøm. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Lillestrøm?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Lillestrøm?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Lillestrøm, Åråsen, Skedsmo kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling, trykkbølge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *