Neskollen

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Neskollen, Tomteråsen og Hvam

Kiropraktor for Neskollen, Tomteråsen, Hvam og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Neskollen og deres nærområder i Nes kommune. Folk fra Neskollen, Tomteråsen og Hvam oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Neskollen, Tomteråsen og Hvam er områder som er i stadig vekst – og som har fått et realt utbygningboost i forbindelse med en stadig større flyplass på Gardermoen. Den stadig voksende flyplassen gir bedre vekstvilkår for infrastruktur samtidig som den gir tusenvis av årsverk til de som trenger arbeid.

 

Rundt Neskollen er det frodige landeområder og et hyppig jordbruksmiljø – samt et vakkert belte med skogsområder som omkranser tettbebyggelsen. Disse skogsområdene er perfekte for en spasertur med familien – eller en joggetur.

 

Neskollen er kun 35 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Folk fra Neskollen oppsøker oss – i følge vår statistikk – primært for vår spesialkompetanse innen trykkbølgebehandling. Diagnosene som behandles hyppigst fra dette området og fra henvisninger fra denne regionen er plantar fasciit, hælspore og patellar tendinitt (senebetennelse i patellasenen).

 

Befolkningen i og rundt Neskollen, Tomteråsen og Hvam benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for og stolte av.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Neskollen

Bil: Med bil tar det kun 35 minutter å kjøre fra Neskollen til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Neskollen, Tomteråsen og Hvam

Flotte og frodige områder som er under stor utbygging, samt boligutvikling. Vi forventer videre vekst i dette idylliske tettstedet og gleder oss til et enda nærmere samarbeid med dette området i årene som kommer.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Neskollen, Tomteråsen og Hvam?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Neskollen, Tomteråsen og Hvam?

Du finner oss på Råholt – kun 35 minutter med bil fra Neskollen. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Neskollen, Tomteråsen og Hvam?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Neskollen, Tomteråsen og Hvam?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Neskollen, Tomteråsen, Hvam, Nes kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling, trykkbølge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *