idrettsmassasje

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Feiring

Kiropraktor for Feiring og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Feiring og deres nærområder i Eidsvoll kommune. Folk fra Feiring oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Feiring ligger vakkert til ved siden av Glommas bredder. Feiring i Eidsvoll kommune er landskjent grunnet deres famøse hjerteklinikk: Feiringklinikken. Denne var tidligere pasienteid gjennom LHL, men ble i juli 2017 solgt til svenske Hemfosa – og det er usikkerhet rundt videre drift grunnet manglende økonomiske støtteordninger.

 

Rundt omkring Feiring finner man vakker sjøutsikt og uberørte skogsområder. De naturskjønne skogsområdene inneholder en rekke naturstier og områder som er særdeles fine for de som er glade i friluftslivets mangfold.

 

Feiring er kun 25 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Folk fra Feiring oppsøker oss – i følge vår statistikk – for idrettsmassasje og trykkbølgebehandling. Særlig utpreget er bruken av trykkbølgebehandling mot hoftetendinose (seneskader) og tendinitter (senebetennelser) for å stimulere naturlig tilheling og oppbygning av friskt vev.

 

Befolkningen i og rundt Feiring benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Feiring

Bil: Med bil tar det kun 25 minutter å kjøre fra Feiring til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Feiring

Et hyggelig tettsted som har en nydelig beliggenhet rett på vannkanten av idylliske Mjøsa.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Feiring?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Feiring?

Du finner oss på Råholt – kun 25 minutter med bil fra Feiring. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Feiring?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Feiring?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, Wikimedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Feiring, Feiringklinikken, Eidsvoll kommune, Akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *