eidsvollbygningen

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Eidsvoll Verk

Kiropraktor for Eidsvoll Verk og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Eidsvoll Verk i Eidsvoll kommune. Eidsvoll Verk er kun 3-4 minutter unna Råholt kiropraktorsenter som ligger sentralt i Råholt på AMFI-senteret – eller 7 minutter gange fra Eidsvoll Verk togstasjon. Befolkningen i Eidsvoll Verk benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Eidsvoll Verk

Til fots: Fra Eidsvoll Verk togstasjon til helsebygget i AMFI-senteret er det bare en frisk 7-minutters gåtur.

Bil: Med bil tar det kun 3-4 minutter å kjøre fra Eidsvoll Verk togstasjon til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: Nærmeste togstasjon i forhold til oss er Eidsvoll Verk togstasjon – og som nevnt er denne stasjonen bare 7 minutter gange unna oss.

 

Om Eidsvoll Verk

Eidsvoll Verk er kanskje bedre kjent som hjembyen til Grunnlovsbygningen eller “grunnlovsbygda”. Bygningen der vår kjære grunnlov ble signert i 1814. Eidsvoll Verk er smeltdigelen som binder Råholt og Eidsvoll sammen – og er rangert av eiendomsutviklere som et marked i stadig vekst og som blir stadig mer ettertraktet for boligutvikling.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Eidsvoll Verk?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Eidsvoll Verk?

Du finner oss på Råholt – med kun noen minutters reiseavstand fra Eidsvoll Verk. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør og massasje i nærheten av Eidsvoll Verk?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Eidsvoll Verk?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *