gardermoen flyplass

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Gardermoen

Kiropraktor for Gardermoen og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Gardermoen – Nannestad kommune. Gardermoen – også kjent som Oslo flyhavn – er kun 4 minutter unna med tog (til Eidsvoll Verk togstasjon), som igjen kun er 7 minutter gange fra Råholt kiropraktorsenter som ligger sentralt i Råholt på AMFI-senteret. Vi får regelmessig klienter fra Gardermoen, både folk som jobber der og de på gjennomreise (både engelskspråklige, samt innenlandsreisende). Mange på gjennomreise velger heller å ta toget innom oss – kun 10 minutters reisevei, uten bil – enn å henge på Gardermoen i flerfoldige timer mellom flyvningene sine.

 

Befolkningen i og rundt Gardermoen benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Gardermoen

Bil: Med bil tar det kun 15 minutter å kjøre fra Gardermoen til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: Nærmeste togstasjon i forhold til oss er Eidsvoll Verk togstasjon – kun ett togstopp fra Gardermoen, som tilsvarer 4 minutter med tog – og som nevnt er denne stasjonen bare 7 minutter gange unna oss.

 

Om Gardermoen

Gardermoen er norges største flyplass. Tusenvis av besøkende og gjennomreisende strømmer gjennom portene til det som er norges portal til utlandet. Flyplassen gir også grunnlag for hundrevis av arbeidsplasser som nærområdene rundt flyplassen nyter godt av.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Gardermoen?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Gardermoen?

Du finner oss på Råholt – med kun noen minutters togreiseavstand fra Gardermoen. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør og massasje i nærheten av Gardermoen?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Gardermoen?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

English: Looking for a chiropractor nearby Gardermoen (Oslo airport)? We can help you. We’re located only 4 minutes away by train (Eidsvoll verk train station) – and then 7 minutes walking from the station to the AMFI-sentet in Råholt central. Use online booking above (“bestill time”) and find a suitable time for you.

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *