eltonåsen skiløype

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Eltonåsen og Løkenfeltet

Kiropraktor for Eltonåsen, Løkenfeltet og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Eltonåsen og Løkenfeltet – Nannestad kommune. Eltonåsen er et flott utgangspunkt for en rekke naturopplevelser – både på ski og til fots.

 

Eltonåsen og Løkenfeltet er kun 25 minutter unna med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Befolkningen i og rundt Eltonåsen og Løkenfeltet benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Eltonåsen og Løkenfeltet

Bil: Med bil tar det 25 minutter å kjøre fra Eltonåsen til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: Nærmeste togstasjon i forhold til oss er Eidsvoll Verk togstasjon – og som nevnt er denne stasjonen bare 7 minutter gange unna oss.

 

Om Eltonåsen og Løkenfeltet

Eltonåsen og Løkenfeltet ligger i Nannestad kommune. Det er områder hvor det bygges mange nye boliger – som illustreres godt gjennom blant annet det moderne byggeprosjektet Eltonåsen hageby. Vi forventer å se stadig mer positiv vekst og utvikling i dette området i årene som kommer.

 

Området ligger i idyllisk natur og flott omgivelser. På Skiforening sine nettsider kan du blant annet lese om lokale langrenns og turløyper tilhørende området. Personlig kan vi anbefale skiløypen Eltonåsen – Grøsåkervangen som er en fin og snill turløype for alle aldersgrupper.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Eltonåsen og Løkenfeltet?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Eltonåsen og Løkenfeltet?

Du finner oss på Råholt – kun 25 med bil fra Eltonåsen. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør og massasje i nærheten av Eltonåsen og Løkenfeltet?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Eltonåsen og Løkenfeltet?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *