muskelarbeid

Kiropraktor og behandling for våre nærområder: Årnes

Kiropraktor for Årnes og omegn? Råholt kiropraktorsenter tilbyr kiropraktikk, idrettsmassasje og trykkbølgebehandling for Årnes og deres nærområder i Nes kommune. Folk fra Årnes oppsøker ofte våre kiropraktorer ved Råholt kiropraktorsenter når de trenger utredning og eventuell behandling av muskel- og skjelettlidelser.

 

Årnes virker som et utrolig stort tettsted for å være et sted med relativt små innbyggertall. Vi mener det er grunnet at folk fra Årnes virkelig er energiske og flott mennesker. Ofte kan en person fra Årnes fylle et rom med sin gjennomførte “trivelighet” og sosiale vesen. De tilfører rett og slett hygge og trivsel til de rundt seg.

 

Årnes er kun 30 minutter unna oss med bil. Vi får regelmessig klienter fra disse områdene og omegn som plages med vonde muskler, sener og ledd.

 

Vår særegne kompetanse innen trykkbølgebehandling er noe som virkelig appelerer til folk fra Årnes. Både kalkskulder og plantar fasciit med hælspore er – i følge vår behandlingsstatistikk – noe av det som plager Årnesfolk mest.

 

Befolkningen i og rundt Årnes benytter seg regelmessig av våre utrednings og behandlingstilbud rettet inn mot både akutte og kroniske plager og smerter i muskler, smerter, sener og ledd. Vi har også et godt samarbeid med fastleger og fysioterapeuter i nærområdet – og mottar stadig anbefalinger fra disse. Noe vi er veldig takknemlige for.

 

Om Råholt og Råholt kiropraktorsenter

Råholt kiropraktorsenter ligger i sentrum av Råholt – på AMFI senteret. Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune (Akershus fylke) som er i storartet vekst i forhold til utbygging og modernisering. En viktig primærårsak til Råholt sin fantastiske utvikling ligger i infrastruktur, veier og ikke minst Gardermoen flyplass. Eidsvoll Verk togstasjon (7 minutter gange fra Råholt-senteret) er henholdsvis bare 19 minutter fra Lillestrøm og 35 minutter fra Oslo S. Dette gjør at det blir enklere å arbeide i Oslo, men fortsatt bo i Råholt og nærområdene – hvis dette skulle være ønskelig.

 

Veibeskrivelse og reiseavstand fra Råholt og Råholt kiropraktorsenter til Årnes

Bil: Med bil tar det kun 30 minutter å kjøre fra Årnes til oss på Råholt kiropraktorsenter.

Tog: 

 

Om Årnes

Årnes ligger fint til ved siden av elven Glomma. Det er et sentrum for kornhandel i og med at Årnes Kornsilo & Mølle er landets største kornmottak. De 4000 innbyggerne koser seg med naturskjønne omgivelser og deilige forhold for friluftsliv, samt langrenn på vinteren.

 

Trykkbølgebehandling i nærheten av Årnes?

Vi innehar god kompetanse innenfor trykkbølgebehandling og tilbyr dette ved Råholt kiropraktorsenter. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som er særlig effektiv mot langvarig problematikk i muskler og sener – slik som blant annet kalkskulder, plantar fasciit og hælspore. Du kan lese mer om trykkbølgebehandling her.

 

Kiropraktor i nærheten av Årnes?

Du finner oss på Råholt – kun 31 minutter med bil fra Årnes. Vi tilbyr helhetlig kiropraktorbehandling bestående av både leddbehandling og muskulært arbeid. Kiropraktor er en offentlig autorisasjonstittel som gjør at du kan kjenne deg trygg på at du er i de beste hender i forhold til utredning og behandling.

 

Massør, muskulær behandling og massasje i nærheten av Årnes?

Ved Råholt kiropraktorsenter tilbyr vi blant annet idrettsmassasje. En massasjeform som rettes inn mot såre muskler, muskelknuter og muskelspenninger med en blanding av muskelknutebehandling og vanlig massasje.

 

Fysioterapeut i nærheten av Årnes?

Som offentlig autorisert primærkontakt innen kiropraktikk med spesialistrettigheter, så har vi blant annet henvisningsrett til offentlig fysioterapi. Vi samarbeider med en rekke dyktige fysioterapeuter når vi ser at det er behov for lengre opptreningsopphold eller tyngre rehabiliteringstrening.

 

Hvis du har spørsmål eller har henvendelser så kan du gjerne kontakte oss. Du finner priser her eller behandlingsteknikkene vi benytter her. Hvis du ønsker å booke en konsultasjon så kan du gjøre dette direkte via våre døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her eller på bildet nedenfor).

book online

 

 

Bilder: Wikipedia, FreeImages, CC 2.0

Nøkkelord: Kiropraktor Årnes, nes kommune, akershus, kiropraktikk, kiropraktisk, behandling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *