Stilling: Fysioterapeut søkes (50%)

Fysioterapeut

Publisert: 19.12.2017

Stilling: Fysioterapeut søkes (50%)

Råholt Kiropraktorsenter søker fysioterapeut til 50% stilling. Klinikken har sin beliggenhet på Amfi-Senteret på Råholt i Eidsvoll kommune, Akershus, og kan vise til en sterk pasientbase, samt et stadig voksende samarbeid med helsepersonell og idrettsfasiliteter i direkte nærhet. Det søkes en vennlig, faglig dyktig og engasjert fysioterapeut som vil ta del i vår helhetlige praksis.

Fasiliteter: Lokalene ligger i helsebygget tilhørende Amfi Eidsvoll (på Råholt), hvor det også er tannlege, tanntekniker, legesenter, fotpleie og frisør. Gratis parkering. 7 minutter gange fra Eidsvoll Verk togstasjon. Du vil ha tilgang på trykkbølgeapparat – og vil også få opplæring i dette hvis ønskelig. Det er ikke treningssal – men to behandlingsrom – der det eventuelt er mulig å installere redcord eller lignende i taket på det ene rommet hvis ønskelig.

Pendlervennlig: Klinikken er kun 31 minutter med tog fra Oslo S – så stillingen egner seg eventuelt godt for pendling fra hovedstaden.

Tverrfaglig samarbeid: Du vil samarbeide med 2 kiropraktorer og kan forvente en gradvis voksende pasientliste med gode inntjeningsmuligheter.

Høy faglig kompetanse og gode lærevilkår: Klinikken er en klinikk med høy faglig kompetanse og innehar et helhetlig utrednings- samt behandlingsfokus.

Interessert? Ta gjerne kontakt på PM via vår FB-side dersom du ønsker mer informasjon – eller på epost til raaholtkiropraktorsenter@outlook.com

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *