Ledig Stilling: Kiropraktor / Turnuskiropraktor Søkes

Ledig Stilling: Kiropraktor / Turnuskiropraktor Søkes

Råholt Kiropraktorsenter & Fysioterapi søker kiropraktor til travel 100% stilling fra 1.oktober 2020.

Klinikken er lokalisert i hjertet av Råholt sentrum (Eidsvoll kommune, Viken) i et helsebygg som blant annet huser legekontor, fotterapeut og tannlege – hvorav det er etablert flere gode samarbeid med både helseaktører og bedrifter. Kun 29 minutter med tog fra Oslo S gjør at stillingen også egner seg meget godt for deg som bor i Oslo. Det er også lett å komme til klinikken med bil dersom man foretrekker det, da man kjører i “riktig retning” i forhold til morgentrafikken.

 

Grunnen til at vi søker ny kiropraktor fra 1.oktober 2020 er at en av våre nåværende kiropraktorer skal flytte heimat – etter nærmere fire flotte år sammen med oss.

 

Dine Kvalifikasjoner:

  • Autorisert kiropraktor, men vi oppfordrer også turnuskiropraktorer til å søke.
  • Du mestrer norsk skriftlig og muntlig på høyere nivå (på Bergenstesten-nivå – B2/C1).
  • Du er hardtarbeidende og dyktig til å følge opp pasienter.
  • Du trives i en travel klinikkhverdag med fulle lister.
  • Du er vennlig, samarbeidsvillig og imøtekommende.

 

Jobbstillingen

ryggbehandling 2

Stillingen er svært godt etablert over nærmere 10 år, og du kan forvente å gå inn i en veldig travel klinikkhverdag fra start. Vi har flere tilhørende klinikker i nærområdet, inkludert Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi – som ligger i Eidsvoll Sundet sentrum. Klinikkene våre er også en del av Vondtklinikkene – et klinikknettverk med over 40000 følgere og 300.000 månedlige brukere i sosiale medier som gir en enda bedre tilstrøming av nye pasientkasustikker.

 

Du vil bli en sentral del av et vennlig og sosialt klinikernettverk – hvor vi legger fokus på å finne på aktive samlinger. Som et eksempel så har vi nylig på sommer- og vinteravslutning vært på henholdsvis Sjoa rafting og Trysil skisenter.

 

Det er også stor variasjon i pasientene vi ser – med alt fra idrettsutøvere til kroniske smertepasienter. Klinikken innehar trykkbølgemaskin, tørrnåler, samt laserapparat og Graston-verktøy.

 

Oppsummering

Vi søker altså etter en vennlig, faglig dyktig og engasjert kiropraktor som vil ta del i vår helhetlige praksis.
Du vil samarbeide med hyggelige kollegar og kan forvente en full, sterkt etablert pasientliste med svært gode inntjeningsmuligheter. Klinikken er en klinikk med høy faglig kompetanse og innehar et helhetlig utrednings- samt behandlingsfokus.

 

Kontakt oss gjerne hvis du er interessert – eller hvis du har spørsmål. Eventuelt så setter jeg pris på om du kan dele med noen som er på utkikk etter jobb fra 1.oktober 2020. Oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt (selv om du eventuelt leser dette etter at vi har besatt stillingen) – nettverket vårt vokser stadig, og vi har god oversikt over ledige jobber for både autorisert kiropraktor og turnuskiropraktor. På forhånd takk.

 

Ønsker dere alle en fin dag videre!

 

Med vennlig hilsen,

Alexander Andorff

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *