Fysioterapeut Silje Holstad

Silje Holstad er fysioterapeut ved Råholt Kiropraktorsenter (Eidsvoll kommune, Akershus). Hun er utdannet ved University College Lillebælt i Danmark og uteksaminerte i 2013.

 

Vår fysioterapeut, Silje Holstad, tilbyr fysikalsk behandling og fysioterapi for alle plager innen muskler, nerver, sener og ledd. Som en tverrfaglig klinikk er det viktig for oss å samarbeide tett sammen over flere fagretninger – inkludert kiropraktikk og fysioterapi. En slik helhetlig tilnærming vil kunne bidra til bedre resultater og oppfølging for hver enkelt pasient.

 

Videre er hun sertifisert AktivA (aktiv med artrose) instruktør og kan hjelpe deg dersom du er kandidat for dette.

 

fysioterapeut silje holstad 300

Silje Holstad
Fysioterapeut (Offentlig autorisert, MNFF)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 63 96 33 35 / ONLINE BOOKING / raaholtkiropraktorsenter@outlook.com

– Medlem av Norsk Fysioterapiforening (NFF)

– Sertifisert AktivA (aktiv med artrose) instruktør

 

Behanding og øvelser for plager i muskler, sener, nerver og ledd

Silje Holstad er dyktig og dreven, og alltid opptatt av å bli enda bedre innen både utredning og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Hun er kjent for å motivere pasienter til resultater med godt humør og engasjement. Hun kan blant annet hjelpe deg med å sette opp et treningsprogram med øvelser for å lindre smerter, forebygge muskuloskeletal problematikk og opptrening etter en skade (for eksempel en seneskade i skulderen eller en hofteskade) og deretter følge opp med kontroller på klinikken der man også går igjennom progresjonsøvelser etter hvert som du gradvis blir sterkere og mer funksjonell. På denne måten kan man også endre treningsøvelsene etter hvert om det skulle være behov for det.

 

Vi innehar ikke treningsapparater på vår klinikk, men fysioterapeuten vil altså gjøre en grundig utredning og sette sammen et treningsprogram tilpasset deg og dine behov.

 

“Fysioterapi: Noe for meg og mine plager?”

Mange er ikke klar over at fysikalsk behandling tilpasses den enkelte. Dette innebærer at sykdomsbilde, alder og medikamentbruk ikke er et hinder når det kommer til det å få hjelp med problemer i muskler, sener, nerver og ledd.

 

Dersom du er meget smertesensitiv så vil behandlingen være mildere og mer skånsom – så enkelt er det. Sammen vil du og terapeuten ta tak i problemer som du har og bygge deg opp “sten for sten” til du har det bedre i hverdagen, er mer funksjonell og ikke minst, mindre smerter.

 

Fysioterapi egner seg godt for deg som har vondt i musklene, seneproblematikk eller nerveirritasjon (for eksempel i nakke eller rygg).

 

Tilgjengelig utenfor ordinære arbeidstider

Hos fysioterapeut trenger du ikke henvisning og kan selv bestille en time via telefon eller på vår døgnåpne ONLINE BOOKING (klikk her). Når du bestiller time via online booking er det flott om du setter et notat (det er et eget felt for det) med hva du ønsker utredning eller behandling for – et eksempel kan være “Ønsker utredning av akutt knesmerte i mitt høyre kne” – eller lignende.

 

Vi tilbyr også fysioterapi på kvelden og ettermiddagen – noe som har vært etterspurt av våre klienter over lengre tid. Og vi gjør det vi kan for å tilby god service og tilrettelegging i en hektisk hverdag.

 

Hvis du trenger hjelp med dysfunksjon og problematikk i muskler, nerver og ledd – så kan du stole på Silje. Hun er blid, imøtekommende og har pasienten i fokus.

 

Ønsker du å booke time med vår fysioterapeut?

Bestill time her: ONLINE BOOKING (lenken åpner i nytt vindu)

Eventuelt kan du kontakte oss her eller på telefon

 

Les også: – Slik kan du bli Kvitt Skuldersmertene

skuldersmerter 700