Fysioterapi | Råholt Kiropraktorsenter

Vi har gleden av å tilby fysioterapi via egen fysioterapeut på Råholt Kiropraktorsenter. Moderne kiropraktikk og fysioterapi gjør vårt utrednings og behandlingstilbud sterkere i form av tverrfaglig samarbeid og best mulig tilrettelegging for hver enkelt pasient. Les mer om fysioterapi og vår fysioterapeut på Råholt Kiropraktorsenter her i denne artikkelen.

 

Fysioterapeut Silje Holstad tiltrer som fysioterapeut hos oss fra torsdag 22.mars 2018. Hun vil tilby ettermiddags og kveldstimer for de av dere som har vanskeligheter med å komme inn for utredning, behandling og opptrening til vanlige arbeidstider. Hennes tiltredelse understreker også hvor viktig vi synes at det er med en tverrfaglig tilnærming til muskuloskeletale problemstillinger som kan være komplekse av natur.

 

Du kan benytte ONLINE BOOKING (klikk her) for å bestille time hos fysioterapeut eller en av våre andre terapeuter – eventuelt kan du kontakte oss via telefon innenfor våre åpningstider. Dersom fysioterapeuten ikke har noe ledig så kan vi anbefale at du tar en førstegangskonsultasjon hos en av våre andre terapeuter, som dermed vil gjennomføre ortopediske tester og lignende, slik at fysioterapeut og kiropraktor sammen kan planlegge den beste veien framover for deg.

 

Ønsker du en konsultasjon? Les mer eller bestill time her: Døgnåpen online booking

book online

trening er viktig

 

– Hva er fysioterapi?

Fysioterapi er en offentlig autorisert helseprofesjon – som er regulert via helsedirektoratet. Dette innebærer at fysioterapeut, på linje med lege og kiropraktor, er en beskyttet tittel. Ulikt naprapat og osteopat der det ikke eksisterer en slik offentlig autorisasjon eller beskyttelse av tittelbruken.

 

Moderne fysioterapi kombinerer fysikalsk behandling bestående av muskulære teknikker, bindevevsarbeid og spesialitetverktøy (bl.a. trykkbølgebehandling og senevevsverktøy) med korrigerende opptrening og øvelser.

 

Våre terapeuter er godt utdannet og trent i forhold til utredning og behandling av diagnoser i muskler, ledd, nerver og bindevev. Ved bruk av kliniske, ortopediske tester, nevrologiske tester og funksjonelle vurderinger kan de i de aller fleste tilfeller stille diagnoser uten bruk av bildediagnostikk.

 

Ved Råholt Kiropraktorsenter har vi meget god kompetanse innen utredning og behandling – og samarbeider også tett med legespesialister ved behov; et samarbeid som har pågått over mange år.

På Råholt Kiropraktorsenter har våre terapeuter lang utdanning med høyt fokus rettet inn mot utredning og behandling innen muskler, nerver, ledd og skjelett. Dette innebærer at du som pasient kan føle deg trygg og ivaretatt. 

 

Vi minner også på at vi har døgnåpen online booking her på Råholt Kiropraktorsenter (Eidsvoll kommune, Akershus) slik at du kan bestille en time når det passer best for deg. Vi besvarer også gladelig spørsmål via melding på vår Facebookside eller på telefon.

 

Fysioterapeut Silje Holstad

Silje Holstad er en meget dyktig, kunnskapsrik og ambisiøs fysioterapeut. Hun deltar regelmessig på videreutdanning og kursing – både innen fysioterapi, injeksjoner og diagnostisk ultralyd. Langrenn er en av hennes store fritidssysler og hun går også aktive langløp – slik som Birkebeinerløpet 2018. Hun gleder seg til å hjelpe deg med fysikalsk behandling og korrigerende øvelser.

 

Gode resultater med helhetlig tilnærming

Våre terapeuter tilbyr helhetlig behandling for alle aldersgrupper rettet mot både muskler og ledd. Vi anerkjenner at et muskuloskeletalt problem alltid er en kombinasjon av flere faktorer – for eksempel leddrestriksjoner (stive ledd), myalgier (overaktive muskler), muskelubalanse (for stramme muskler noen steder og for inaktive andre steder), dysergonomiske arbeidstillinger (en dårlig kontorstol kombinert med for mye sitting kan resultere i vond rygg) og feilaktig bevegelsesmønster (feil ganglag kan forverre plagene dine). Nettopp derfor behandler vi med hovedformål om å få deg bedre på alle plan – ikke bare mindre stive ledd. Behandlingen er tilpasset etter alder, dagsform og sykdomshistorie – og egner seg dermed for alle.

 

Du kan lese mer om de ulike behandlingsmetodene våre ved å navigere fram i toppmenyen.

 

Kontakt oss

slitasje-i-hoften-hofteartrose

Vi jobber daglig med muskuloskeletal problematikk og har en særegen interesse i både utredning og behandling av slike diagnoser. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på telefon 63 96 33 35 eller still spørsmål via vår Facebookside hvis du lurer på noe – eventuelt kan du booke en time online dersom du ønsker å ta tak i problemet og bestille en konsultasjon (klikk på lenken nedenfor). Vi ser fram imot til å hjelpe deg mot en bedre hverdag.

 

Du kan lese mer om våre behandlere, priser og kontaktinformasjon ved å klikke på de relevante lenkene. Ta gjerne kontakt via vår Facebookside dersom du har spørsmål.

 

book online

  • Klikk på bildet ovenfor eller her for å se ledige tider for en eventuell konsultasjon (åpnes i nytt nettleservindu)
  • Vi gjør vårt beste for å gi deg time på dagen eller neste dag
  • Online booking er døgnåpen 24/7/365
  • Ingen ledige timer? Får du ikke til å bruke online booking? Ring oss gjerne på 63 96 33 35 (innenfor åpningstidene våre) eller kontakt oss via vår Facebookside, så skal vi gjøre vårt beste for å finne et tidspunkt til deg så snart som mulig

 

Kilder: NHI, Vondt.net, Lommelegen, FHI, SINTEF

 

Ta kontakt med oss allerede i dag – så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med dine plager.